لوگو آسان مهاجر

روشی که بیشتر مهاجران قانونی در سراسر دنیا از طریق آن موفق به مهاجرت و در نهایت اخذ اقامت می‌شوند، مهاجرت کاری است. متخصصین بسیاری در سراسر دنیا به علت درآمد پایین، نبود امنیت شغلی و مواردی از این دست به فکر مهاجرت می‌افتند و طبیعتا مهاجرت کاری بهترین روش برای این دسته از افراد است؛ چرا که در حال حاضر بسیاری از کشورهای دنیا از متخصیین و افراد ماهر در حوزه های مختلف استقبال می‌کنند. در این مقاله سعی داریم تا شرایط کلی روش مهاجرت کاری را شرح دهیم، با ما همراه باشید.

مزایای مهاجرت کاری

مهاجرت کاری کم هزینه ترین روش مهاجرتی است و به این علت که تخصص فرد مهاجر مد نظر است، بسیاری از کشورها حساسیت چندانی در مورد وضعیت مالی فرد و تمکن مالی متقاضی در نظر نمی‌گیرند.

همچنین در حال حاضر بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا به علل مختلفی مانند پیری تدریجی جمعیت و در مجموع کمبود نیروی متخصص، در بسیاری از زمینه ها با سختگیری های به مراتب کمتری اقدام به جذب متخصصین از سراسر دنیا می‌کنند.

با مهاجرت کاری اغلب اقامت موقتی 2 یا 3 ساله به شما اعطا می‌شود و احتمال اینکه بتوانید اقامت موقت خود را به اقامت دائم تبدیل کنید، در روش مهاجرت کاری بالاست.

شرایط و قوانین مهاجرت کاری

قوانین مهاجرتی که توسط اداره مهاجرت یک کشور مشخص می‌شود، تعیین کننده کلیات شرایط مهاجرتی آن کشور است و مشخصا ممکن است یک کشور قوانین متفاوتی در این زمینه با کشوری دیگر داشته باشد. پس بهتر از قبل از هرگونه اقدام از شرایط و قوانین کشوری که قصد مهاجرت کاری به آن را دارید مطلع شوید. برخی از کشورها شرایط کمی را برای پذیرش متخصصین خارجی در نظر می‌گیرند، در صورتی که برخی دیگر قوانین بسیار سخت گیرانه تری دارند.

اما به طور کلی برخی از این قوانین در بسیاری از کشورهای دنیا یکسان هستند. سابقه کار و توانایی اثبات مهارت کاری، طبیعتا مهمترین عامل در زمینه مهاجرت کاری است. شما حداقل باید دارای 3 تا 4 سال سابقه کاری باشید تا شانسی برای قبول شدن درخواست ویزای کاریتان داشته باشید. همچنین رزومه شما باید به درستی ترجمه شده و با دقت و به درستی بیانگر مهارت ها و سوابق شغلی شما باشد.

سن یکی دیگر از عوامل مهم مهاجرت کاری است و همانطور که گفته شد به این علت که جمعیت کشورهای پیشرفته دنیا رفته رفته به سوی پیری می‌رود، تمایل به جذب نیروهای متخصص جوان بسیار بیشتر شده است. معمولا افراد زیر 35 سال شانس بیشتری برای موفقیت در امر مهاجرت کاری در بیشتر کشورهای دنیا دارند.

دانستن زبان کشور مقصد یکی دیگر شاخصه هایی است که فرد متقاضی مهاجرت کاری به آن نیاز دارد. البته تسلط به زبان انگلیسی در اکثر کشورهای دنیا مورد قبول است و داشتن مدرک زبان آیلتس 6 یا 7 می‌تواند برای این امر کافی باشد.

همچنین بسیاری از کشورهای دنیا مدرک تحصیلی و ارتباط آن با حیطه شغلی شما را در نظر می‌گیرند و در این زمینه نیز حساسیت هایی وجود دارد. با اینکه استثناهایی وجود دارد اما در بیشتر موارد داشتن حداقل مدرک کارشناسی یا لیسانس ضروری است.

موارد دیگری مانند سلامت جسمی و روانی، نداشتن سابقه کیفری و سوء پیشینه هم حائز اهمیت هستند و فرد متقاضی باید دارای پاسپورتی معتبر، مدارک اثبات سابقه شغلی، داشتن حداقل تمکل مالی، مدارک هویتی صحیح و مواردی از این دست باشد. در دوران کرونا واکسینه بودن فرد با یکی از واکسن های مورد تایید کشور مقصد نیز الزامی است.

 

چگونگی مراحل مهاجرت کاری

قبل از تصمیم برای اقدام به مهاجرت کاری به هر کشوری، به غیر از مطالعه قوانین، باید شرایط کلی آن کشور مانند شرایط اقتصادی، رفاهی و حتی مواردی مانند شرایط آب و هوایی آن کشور را در نظر بگیرد و امکان تطابق خود و مناسب بود کشور مورد نظر را بررسی کنید. این موضوع را هم باید در نظر داشت که به علت شرایط کنونی سیاسی کشورمان، شرایط مهاجرتی برای شهروندان ایرانی با اغلب کشورهای دیگر متفاوت است و برخی از کشورها تفاوت هایی را در زمینه قائل می‌شوند.

اولین شرط برای مهاجرت کاری به بسیاری از کشورهای دنیا داشتن جاب آفر از کارفرمایی حاضر در خاک آن کشور است. با وجود سایت های کاریابی گسترده در سطح اینترنت و شبکه های اجتماعی فعال در این زمینه مانند لینکداین، کاریابی برای افراد ماهر و متخصص بسیار آسان تر شده است.

در زمینه جذب نیروی کار، قانونی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا وجود دارد که اکثر این کشورها را موظف می‌کند تا الویت را به جذب نیروی کار از همان کشور و سپس دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا اختصاص دهند. به این معنی که مثلا یک کارفرمای هلندی ابتدا باید موقعیت شغلی مورد نظر خود را به مدت 3 ماه در هلند و سپس 3 ماه در دیگر کشورهای اتحادیه اروپا آگهی کند و در صورت پیدا نکردن متخصص مورد نظر شهروندان دیگر کشورهای دنیا را در نظر بگیرد. البته همانطور که گفته شد این مورد مختص کشورهای حوزه اتحادیه اروپا است. در مجموع اگر دارای جاب افری از یک کارفرمای معتبر در یک کشور خارجی باشید قسمت بزرگی از روند مهاجرت کاری را طی کرده‌اید.

 

بهترین کشورها برای مهاجرت کاری

کانادا از مهاجرپذیر ترین کشورهای دنیا است که قوانین مناسب و برنامه های متعددی در زمینه جذب نیروی کار متخصص دارد. این کشور دارای یک سیستم امتیاز بندی کلی به نام اکسپرس انتری است که هر فرد می‌تواند مشخصات خود را در آن ثبت کند و در صورت دارا بودن شرایط که یکی از آن ها داشتن جاب آفر از این کشور است و کسب امتیازات لازم، مستقیما اقامت دائم کانادا را کسب کند.

آلمان هم یکی دیگر از کشورهایی است که شرایط ویژه و مناسبی برای جذب مهاجران کاری دارد. آلمان دارای ویزایی به نام جاب سیکر یا همان ویزای جستجوی کار است که این اجازه را به فرد مهاجر می‌دهد تا به مدت 6 ماه در این کشور به جستجوی کار بپردازد و در صورت موفقت ویزای خود را تبدیل به اقامت موقت کاری کند. البته سابقه و مهارت شغلی شما در این مورد بسیار حائز اهمیت است و دانستن زبان آلمانی هم برای کاریابی موفق در آلمان ضروری است.

برای مهاجرت کاری ایرانیان کشورهای دیگری مانند استرالیا، نروژ، نیوزیلند و البته قبرس و ترکیه را نیز می‌توان در نظر گرفت.

برای دریافت اطلاعات بیشتر حتما با کارشناسان ما تماس بگیرید.

همین الان فرم ارزیابی روپرکن

خدمات گروه آسان مهاجر برای مهاجرت کاری

مهاجرت کاری به کانادا

مهاجرت کاری به کانادا

مهاجرت کاری به روسیه

مهاجرت کاری به روسیه

مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به ایتالیا

مهاجرت کاری به ایتالیا

مهاجرت کاری به آمریکا

مهاجرت کاری به آمریکا

مهاجرت کاری به انگلیس

مهاجرت کاری به انگلیس

مهاجرت کاری به قبرس

مهاجرت کاری به قبرس

مهاجرت کاری به ترکیه

مهاجرت کاری به ترکیه

برای دریافت اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید