لوگو آسان مهاجر

شرایط اخذ ویزا شینگن + قیمت+ مدت زمان + امکانات در ۲۰۲۳

در واقع شینگن به منطقه‌ای در اروپا گفته می‎شود که در آن ۲۶ کشور وجود دارد که جهت تردد بین این کشورها نیاز به پاسپورت و همچنین دیگر محدودیت‌های مرزی نمی‎باشد. از این روز نیز به عنوان کشوری واحد محسوب می‎شود. دارندگان ویزای شینگن این اجازه را خواهند داشت تا از هر طریقی اعم از هوایی، دریایی و زمینی وارد کشورهای عضو این پیمان شوند.

ویزای شینگن چیست؟

قرارداد شینگن در لوکزامبورگ و در تاریخ ۱۴ ژوئن سال ۱۹۸۵ بین کشورهای هلند، آلمان، لوکزامبورگ، فرانسه و بلژیک به امضاء رسید. با نظر به این قرارداد، ساکنین این کشورها می‎توانند بدون داشتن ویزا آزادانه تردد نمایند. این منطقه تعداد کثیری از کشورهای اروپایی مانند اتریش، بلژیک، فرانسه، اسپانیا، آلمان، ایتالیا، هلند، سوئد، سوییس و … را در بر می‎گیرد.

صدور ویزای شینگن از سوی هر کدام از کشورهای عضو این معاهده، با رعایت برخی از قوانین امکان پذیر بوده، و دارندگان این ویزا می‎توانند در مدت زمان تعیین شده، آزادانه به تمامی کشورهای منطقه شینگن سفر نمایند. در این مقاله از آسان مهاجر به بررسی صفر تا صد این موضوع خواهیم پرداخت.

 

جهت دریافت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر شماره تماس خود را بگذارید.

انواع ویزا شینگن

نوع ویزای با توجه به ماهیت و هدف سفر مشخص و تعیین خواهد شد. در واقع نوع ویزا تعیین کننده مدت زمان اعتبار آن خواهد بود. ویزای شینگن شامل سه دسته کلی است که عبارتند از:

ویزای اتحادیه شینگن شامل زیر مجموعه‌هایی نیز می‌باشد که در ادامه به شرح کامل آن نیز خواهیم پرداخت.

 

ویزای شینگن نوع A

ویزای شینگن نوع A

ویزای شینگن نوع A یا Airport Transit Visa، ویزای ترانزیت فرودگاهی است، و همانطور که از نام آن مشخص است به مسافر این امکان را می‎دهد تا در یکی از فرودگاه‌های زیر مجموعه ویزا، سفر خود را به مقصد کشور دیگری که خارج از این محدوده است تغییر دهد

ویزای شینگن نوع B

ویزای شینگن نوع B

کاربرد این ویزا در زمینه حمل و نقل و ترانزیت نیز می‎باشد. در حقیقت ویزای شینگن نوع B، یک نوع ویزای ترانزیتی محسوب می‎شود که با به همراه داشتن پاسپورت، فرد دارنده قادر خواهد بود حداکثر پنج روز به وسیله خودرو و یا قطار از چند کشور عضو شینگن عبور کرده و به کشوری در خارج از این محدوده برود.

 

ویزای شینگن نوع C

ویزای شینگن نوع C

این نوع ویزا در واقع سفرهای کوتاه مدت به محدوده شینگن را شامل خواهد شد. به عنوان مثال برای سفرهایی با اهداف رویدادهای ورزشی، رویدادهای فرهنگی، گردشگری و یا ملاقات آشنایان در کشورهای عضو پیمان شینگن، این ویزا صادر خواهد شد.

همچنین ویزای ملی گروه‌هایی را در بر می‌گیرد که به شرح زیر می‌‎باشد.

پخش ویدیو

مراحل درخواست ویزا شینگن

در قدم اول مهم‌ترین موضوع در خصوص درخواست ویزای شینگن، گرفتن وقت سفارت می‎باشد. بنابراین جهت اخذ ویزا می‌بایست قبل از پر کردن فرم‌های مربوطه و تکمیل مدارک، جهت تعیین وقت سفارت اقدامات لازم را نیز به عمل آورد.

مراحل درخواست ویزای شینگن عبارتند از:

جهت دریافت مشاوره برای دریافت ویزا شینگن و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس‌های پشتیبانی آسان مهاجر در ارتباط باشید.

مقالات

مقالات مرتبط

یکی از مهم‎ترین مزایای داشتن ویزای شینگن این است که متقاضی با وجود این ویزا می‌تواند به راحتی از یک کشور عضو پیمان شینگن، به ۲۵ کشور دیگر نیز سفر کند، با این وجود که تنها یک بار مراحل دریافت ویزا را طی کرده است.

 استفاده از خدمات این ویزا برای سفرهای توریستی بسیار ایده‎آل بوده، چرا که با اخذ این ویزا فرد می‎تواند در مدت زمان ۹۰ روز به بیست و شش کشور اروپایی سفر کرده و از تمامی جاذبه‌های آن‌ها نیز بازدید نماید.

ویزای شینگن شامل انواع ترانزیت نیز می‎باشد که متقاضیان با داشتن آن می‌توانند از محدوده کشورهای شینگن آزادانه عبور کرده و تردد نمایند. بنابراین نیازی نخواهد بود برای تردد بین هر کشور به صورت مجزا درخواست ویزا داد.

همچنین پژوهشگران و دانشجویان با داشتن این ویزا از مزایای بسیاری برخوردار خواهند بود، به این صورت که و به آن‌ها این امکان را می‎دهد تا مدت یک سال در کشورهای عضو پیمان شینگن به تحقیق و یادگیری بپردازند.

پس از انجام تمامی مراحل گفته شده، سفارت کشور مقصد نهایتا تا یک ماه نتیجه درخواست شما را اعلام خواهد کرد و این موضوع از طریق سایت سفارت مربوطه نیز قابل پیگیری است.

 

هزینه ویزای شنگن با توجه به سن، ملیت فرد متقاضی و کشور مقصد تفاوت هایی دارد. این هزینه برای افراد بالای 13 سال 80 یورو، برای کودکان 5 تا 13 سال 40 یورو و برای کودکان زیر 5 سال رایگان است. همچنین سینگل یا مالتیپل بودن ویزا هزینه های متفاوتی دارند و ممکن است برای سیاستمداران و برخی دیگر از افراد خاص، هزینه اخذ ویزای شنگن کمتر باشد.

فرض کنید فردی به منظور شرکت در دوره، همایش، سمینار و …. قصد سفر به کشورهای حوزه شینگن را داشته باشد، به منظور دریافت شینگن باید از طرف موسسه یا شرکت برگذارکننده دعوت نامه شینگن برای فرد ارسال شود.

    • اگر فرد متقاضی دریافت ویزا شینگن در کشور مقصد خود فامیل یا بستگانی داشته باشد، می‌بایست به منظور دریافت این ویزا دعوت‌نامه‌ای با نام خانوادگی فرد ساکن در کشور مقصد برای او ارسال شود.
    • اگر توریست هستید و با هدف گردشگری و گذران وقت و تفریحات به کشورهای حوزه شینگن سفر می‌کنید، می‌بایست دعوت‌نامه توریستی شینگن را ارائه دهید.
    • دسته دیگر دعوت‌نامه‌های کاری است. اگر کارفرمایی باتوجه به رزومه و تجربیات قصد استخدام فردی در کشورهای حوزه‌ شینگن داشته باشد باید برای او دعوت‌نامه کاری ارسال کند. در نظر داشته باشید دریافت دعوت نامه کاری کمی دشوارتر از روش‌های دیگر است.
    • دعوت‌نامه دیگری نیز مخصوص تاجرین است. شرکت‌های بزرگ برگذارکننده نمایشگاه‌ها با هدف حضور تجار بزرگ فعال در حوزه کاری خود برای آن‌ها دعوت‌نامه نمایشگاهی ارسال می‌کنند.
    • اگر قصد تحصیل در کشورهای حوزه شینگن را داشته و از طریق مهاجرت تحصیلی اقدام کرده‌اید، می‌بایست دعوت‌نامه تحصیلی داشته باشید. این دعوت‌نامه شامل اطلاعات محل تحصیل، محل اقامت، رشته تحصیلی و بازه زمانی تحصیل متفاضی است.
  • نام متفاضی دریافت
  • شماره تماس‌های و راه‌های ارتباطی با سفارت
  • مشخصات شناسنا‌مه‌ای فرد دعوت کننده
  • راه‌های ارتباطی فرد دعوت کننده
  • شماره گذرنامه متقاضی دریافت دعوت‌نامه
  • هدف از سفر به کشور حوزه شینگن
  • تاریخ سفر و بازگشت
  • تاریخ نوشته شدن دعوت‌نامه
  • امضای شخص دعوت‌کننده
  • ضمیمه کردن اسناد لازم

نکته» در نظر داشته باشید تمامی موارد مورد نیاز باید به زبان رسمی در دعوت‌نامه نوشته شوند. نشان دادن تاریخ رفت و برگشت در دعوت‌نامه نکته کلیدی در تنظیم آن است.