لوگو آسان مهاجر
مهاجرت به آلمان 2023

مهاجرت به آلمان | شرایط اخذ ویزا مهاجرتی آلمان 2023

کشور آلمان به عنوان پنجمین کشور مورد نظر برای مهاجرت،در نظر گرفته شده است. مهاجرت به آلمان به علت سیاست های مهاجرتی این کشور،یکی از بهترین گزینه های مهاجرتی به شمار می‌رود. همچنین، این مطلوبیت به علت داشتن عملکرد خوب اقتصادی، سیستم آموزشی نسبتا خوب و فرصت های شغلی آن است.

آلمان که کشوری نام آشنا در قلب اروپاست، جمعیتی تقریبا 84 میلیون نفری دارد که از این تعداد در حدود 14 میلیون نفر مهاجر هستند. هر ساله نیز تقریبا یک میلیون نفر به جمعیت مهاجران این کشور افزوده می‌شود که این موضوع حجم بالای مهاجر پذیری این کشور را نشان می‌دهد.

آلمان یکی از بنیانگذاران اتحادیه اروپا و منطقه شینگن است و برترین شرایط اقتصادی را در بین تمامی کشورهای اروپایی دارد. پس مسلما مردم از سراسر دنیا، خواهان فرصتی برای مهاجرت به آلمان هستند و هر فردی با مهاجرت به این کشور آینده روشنی را در پیش روی خود خواهد دید. با ما همراه باشید تا شما را با روش ها و شرایط کلی مهاجرت به آلمان آشنا کنیم:

 

کشور آلمان به عنوان قطب صنعتی و اقتصادی در اروپا شناخته شده است، از همین روی می ‌توان گفت، یکی از مهم‌ ترین قدرت‌های جهانی بوده که ظرفیت بسیاری جهت رشد و شکوفایی را دارا می باشد. با توجه به شرایط ایده‌ آل زندگی، هزینه‌های مناسب و مقرون به صرفه و همچنین برخورداری از امنیت اجتماعی و خدمات گسترده دولتی کشور آلمان، سالانه افراد زیادی برای گذران زندگی جذب این کشور شده و آن را به عنوان مناسب‌ ترین گزینه جهت مهاجرت انتخاب خواهند کرد.

نرخ بیکاری در آلمان بسیار پایین بوده که همین امر، سبب شده است که این کشور با کمبود نیروی کار مواجه شود و همواره به دنبال جذب نیروی کار متخصص باشد.

این کشور برای متقاضیان ادامه تحصیل در خارج از کشور، به خصوص در مقطع تحصیلات تکمیلی بسیار ایده‌آل بوده که دلیل این امر می‎ تواند توجه به شرایطی از قبیل سطح علمی و کیفیت بالای تدریس در مراکز آموزشی و دانشگاه‌های آلمان، اعتبار مدرک تحصیلی کشور آلمان در تمامی کشورهای جهان، نظام آموزشی و تحصیلی رایگان و بدون شهریه، امکانات و خدمات علمی پیشرفته، پرداخت حداقل میزان هزینه برای زندگی هم زمان با تحصیل و … نیز باشد.

روش‌های متعددی برای مهاجرت به آلمان وجود دارد که از جمله مهم‎ ترین آن‌ها می ‎توان به مهاجرت کاری به آلمان، مهاجرت تحصیل در آلمان و مهاجرت سرمایه گذاری به آلمان نام برد.

 

روش ها و شرایط مهاجرت به آلمان

 

همانطور که گفته شد آلمان اولین قدرتمند اقتصادی و صنعتی اروپاست و شرکت ها و کارخانه های متعدد و بزرگی در این کشور مستقر هستند که باعث به وجود آمدن فرصت های شغلی فراوانی در این کشور شده اند. همچنین آلمان در سال های اخیر با کمبود نیروی کار مواجه بوده است و برای تامین نیروی مورد نیاز خود اقدام به جذب مهاجرین از سراسر جهان کرده است.

بنابراین برنامه های مهاجرتی و شرایط ویژه برای جذب مهاجرین در نظر گرفته شده است. سیستم آموزشی شناخته شده در سطح دنیا و دانشگاه های رایگان نیز دلیل دیگری برای مهاجرین است که این کشور صنعتی را به عنوان مقصد مهاجرت خود انتخاب نمایند. از این رو هر ساله مهاجرین زیادی اقدام به اخذ اقامت آلمان می نمایند که در این بین ایرانیان زیادی نیز کشور آلمان را به عنوان مقصد خود برای مهاجرت انتخاب می‌کنند.

راه های مهاجرت به آلمان به دسته های مختلفی تقسیم می‌شود، با توجه به اینکه درصد تعداد افرادی که قصد مهاجرت دارند روز به روز افزایش می‌ یابد؛ لذا افرادی که علاقه مند به مهاجرت به آلمان هستند می‌بایست در انتخاب راه مهاجرت خود دقت بسیار زیادی داشته باشند. برای مهاجرت به آلمان، به دلایل معتبری نیاز دارید. روش های مختلفی، برای مهاجرت اتباع خارجی به کشور آلمان وجود دارد؛ مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت با سرمایه گذاری و مهاجرت با ازدواج با شهروندی آلمانی اصلی ترین روش های مهاجرت به آلمان هستند و در ادامه به شرح مراحل مهاجرتی از طریق هر کدام از این روش ها می ‌پردازیم:

 

  1. مهاجرت به آلمان از طریق کار
  2. مهاجرت تحصیلی به آلمان
  3. مهاجرت به آلمان برای کارآفرینان
  4. مهاجرت به آلمان برای گردهمایی خانوادگی
  5. مجوز اقامت آلمان برای مهاجرت
  6. مهاجرت به آلمان با ازدواج

منظور از شرایط عمومی مهاجرت به آلمان چیست؟

با اینکه روش های زیادی برای مهاجرت به آلمان وجود دارد و هر کدام از این روش ها، شرایط خاصی دارند اما شباهت هایی در بین آنها وجود دارد. بنابراین، برای واجد شرایط بودن برای مهاجرت به آلمان، باید شرایط زیر را داشته باشید:

 

الف) ثابت کردن تمکن مالی

هر قصد و هدف مهاجرتی، یک آستانه مالی دارد که باید متقاضیان آن را برآورده کنند، اما جدا از قصد و هدف، متقاضیان باید ثابت کنند که می توانند در آلمان هزینه های خود را تامین کنند و می توانند، از پس هزینه های خود در این کشور، بر بیایند. حتی اگر در آلمان مشغول به کار هستید، باید بودجه اولیه برای تامین هزینه های خود را داشته باشید تا زمانی که حقوق خود را دریافت کنید.

 

ب) داشتن آشناییت با زبان آلمانی در حد پایه و بیسیک

برای اینکه بتوانید در آلمان زندگی کنید، باید زبان آلمانی را تا حدودی بلد باشید. چارچوب مشترک اروپایی برای زبان ، دارای سه سطح مهارت زبان، A، B و C است. هر یک دارای دو بخش است. مهارت زبان به A1 / A2 یا پایه، B1 / B2 یا مسلط به زبان و C1 / C2 یا مهارت های زبانی پیشرفته تقسیم می شود. برای مهاجرت به آلمان، باید در امتحانات شرکت کرده ودر آن ها تا سطح A1 یا B1 نمره قبولی بیاورید. اگر قصد گرفتن اقامت دائم این کشور را دارید، باید مهارت زبان خود را تقویت کرده و زبان آلمانی خود را به سطح C1 یا C2 برسانید.

 

ج) گرفتن ویزای کشور آلمان

اتباع کشورهای خارج از حوزه شینگن،  قبل از ورود به کشور آلمان، باید برای دریافت ویزای این کشور، درخواست کنند. تمامی اتباع دیگر، برای ورود به آلمان نیازی به ویزا ندارند. آنها ممکن است پس از ورود بدون ویزا به آلمان، برای اجازه اقامت اقدام کنند.

 

انواع ویزای آلمان:

  • ویزای تجاری
  • ویزای تحصیلی آلمان
  • ویزای جستجوی کار
  • ویزای کار (استخدام)
  • ویزای دانشمند مهمان
  • ویزای آموزشی / کارآموزی
  • ویزای اتحاد خانواده برای پیوستن به یکی از بستگان یا شریک زندگی

مهاجرت کاری

1-مهاجرت به آلمان از طریق کار

آلمان، دچار کمبود نیروی کار و کارگران ماهر است. آنها دائما به دنبال مهندسان، متخصصان فناوری اطلاعات، کارکنان پزشکی و سایر متخصصان واجد شرایط هستند. به همین دلیل، کشور آلمان، برای تشویق چنین افرادی بابت مهاجرت به آلمان، مقامات مهاجرت خارجی شرایط سخت گیرانه برای رفتن به آلمان و کار را کاهش داده اند.

بنابراین، یکی از روش‌ های مهاجرت به آلمان، دریافت پیشنهاد شغلی و اشتغال در این کشور است. بازار کار و اقتصاد آلمان از ثبات بسیار خوبی برخوردار بوده، همچنین نرخ بیکاری در آن بسیار پایین است. برای دریافت ویزای کاری آلمان رقابت شدیدی جریان دارد زیرا سیاست‌های جدید مهاجرتی این کشور تنها به نیروی کار متخصص و ماهر مجوز کار اعطا کرده و متقاضیان باید توانایی‌ ها و مهارت‌های شغلی قابل توجهی در رشته خود داشته باشند. با افزایش مهاجرت شهروندان کشورهای جهان سوم به آلمان، این کشور به عنوان سرزمین فرصت‌ها برای آن‌ها لقب گرفته است.

علاقه‌مندان به کار در آلمان می‌توانند از طریق روش‌های مختلفی چون ویزای جستجوی کار، ویزای کار و ویزای خوداشتغالی اقدام کنند. مدت زمان ویزای جستجوی کار 6 ماه بوده و متقاضیان در صورت پیدا کردن شغل مناسب در این بازه زمانی، می‌توانند ویزای خود را تمدید کنند. روش دیگر مهاجرت کاری به آلمان از طریق دریافت جاب آفر است، افرادی که توانسته‌ باشند از طریق کارفرمایی معتبر داخل آلمان پیشنهادی شغلی دریافت کنند، می ‌توانند برای ویزای کاری دو ساله این کشور اقدام کنند.

افرادی که قرارداد کاری بیشتر از یکسال داشته و حقوق ماهیانه آن‌ها نیز بیشتر از 4200 یورو باشد، می ‌توانند برای دریافت کارت آبی (یا همان بلوکارت) که بهترین نوع ویزای کاری در کشورهای اروپایی است، اقدام کنند. این نوع ویزا، اعتباری 4 ساله داشته و قابل تمدید نیز می‌باشد. برای درخواست اقامت دائم آلمان، داشتن حداقل 5 سال سابقه کاری و برای درخواست تابعیت، حداقل 8 سال زندگی در این کشور الزامی است.

یک از روش‎های مهاجرت کاری به آلمان، ویزای جستجوی کار می باشد که مدت زمان این ویزا 6 ماه خواهد بود و در صورت یافتن شغل مناسب در این مدت زمان، متقاضیان می‎توانند اقدام به تمدید ویزای خود کنند.

یکی دیگر از شرایط مهاجرت به آلمان از طریق کار، این است که فرد متقاضی باید دارای پیشنهاد شغلی معتبر توسط یک کارفرمای آلمانی باشد. افرادی که موفق به دریافت پیشنهاد شغلی شده باشند، خواهند توانست برای ویزای کاری به مدت دو سال اقدام نمایند.

 

علاوه بر دارا بودن پیشنهاد شغلی، از دیگر شرایط مهاجرت کاری به آلمان عبارتند از:

  • مدرک تحصیلی معتبر
  • مدرک زبان آلمانی
  • تمکن مالی
  • سابقه کار مرتبط

 

برای گرفتن اجازه اقامت برای کار در آلمان، کارفرما و کارمند باید ثابت کنند که:

  • کشور آلمان یا اتحادیه اروپا با کمبود کارمندانی در این حوزه شغلی مواجه بود، بنابراین، آنها قادر به پر کردن این موقعیت نبودند.
  • کارمند از نظر حقوق و محیط کار، همانند سایر کارمندان آلمانی شرایط یکسان و مشابهی داشته باشد.
  • کارمند، تمام شرایط تحصیلی و تجربه کاری خود را برای موقعیت شغلی برآورده کند.
  • شرکتی که کارمند را استخدام می کند، قادر است تمام نیازهای مقامات آلمانی ( اسناد ثبت نام و گواهینامه) را برآورده کند.

 

به عنوان یک کارمند در آلمان، تا زمانی که مدت اقامت شما اجازه دهد، فرصت کار خواهید داشت. اگر کارفرمای شما قصد دارد رابطه کاری شما را حتی بعد از نزدیک شدن به انقضای مجوز کار ادامه دهد، می توانید برای تمدید یا بعد از مدت معینی درخواست کنید. همچنین می توانید برای اقامت دائم نیز اقدام کنید.

با این حال، اگر شما یک کارمند مبتدی هستید، مهاجرت به آلمان بر اساس کار بسیار دشوارتر خواهد بود.

اگر در طول مراحل با مشکلات قانونی مواجه شودید، امکان دارد که بدون کمک گرفتن از کادر حقوقی نتوانید وارد عمل شوید. بوروکراسی معروف آلمان می تواند دشوار و کند باشد.

مهاجرت از طریق تحصیل

2-مهاجرت از طریق تحصیل به کشور آلمان

کشور آلمان یکی از به صرفه‌ ترین و بهترین کشورهای جهان برای تحصیل است.

ممکن است که خیلی از شماها از این موضوع اطلاع نداشته باشید اما کشور آلمان، آموزش رایگان ارائه می دهد. برخلاف کشورهایی مثل آمریکا که هزینه های تحصیلی بالایی دارند، دانشگاه های آلمان یا دارای هزینه های بسیار پایین و مقرون به صرفه ای هستند یا اصلا هزینه ای بابت آموزش دریافت نمی کنند. به همین دلیل، آلمان یکی از کشورهای مورد پسند اکثریت در زمینه مهاجرت برای مقاصد تحصیلی است. برای مهاجرت به آلمان برای تکمیل مدرک دانشگاهی باید ویزای تحصیل در آلمان را دریافت کنید. این مقاله شرایطی را که باید رعایت کنید و روند درخواست برای دریافت چنین ویزایی را تشریح می کند. از آنجایی که اکثریت دانشگاه‌ های این کشور دولتی هستند، تحصیل در آن‌ها تقریبا رایگان بوده و تنها هزینه ناچیزی در حدود 250 یورو را برای فرآیند ثبت‌ نام دریافت می‌ کنند تحصیل در آلمان به علت هزینه پایین آن در میان دانشجویان ایرانی نیز محبوبیت زیادی دارد.

رشته‌های مهندسی، حقوق، علوم پایه و اقتصاد و دانشگاه‌های (دانشگاه فریه برلین، هامبولت برلین، دانشگاه فنی مونیخ، دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ و دانشگاه هایدلبرگ ) از مشهورترین گزینه‌های تحصیل در میان دانشجویان بین‌المللی هستند.

از آنجایی که کشور آلمان در زمینه آموزش عالی سابقه‌ ای بسیار طولانی دارد، استانداردهای آموزشی در این کشور بسیار بالاست و دانشجویان برای اخذ پذیرش در مقاطع تحصیلات تکمیلی باید از رزومه قوی برخوردار باشند. با اینکه اغلب رشته‌های ارائه شده در این کشور به زبان آلمانی هستند، برخی از رشته‌ها به زبان انگلیسی نیز ارائه شده و دانشجویان برای اخذ پذیرش در آن به مدرک زبان آلمانی احتیاجی ندارند.

با این‌ حال سیاست‌ های سفارت آلمان به نحوی است که ممکن است از متقاضیان ویزای تحصیلی مدرک B1 آلمانی را درخواست کند. به طور کلی نیز دانش زبان آلمانی برای زندگی در آلمان امری ضروری محسوب شده و متقاضیان تحصیل در این کشور بهتر است در سطح متوسطی آن را فرا بگیرند.

یکی دیگر از مزیت‌ های تحصیل در آلمان، پیوندهای دانشگاه با محیط شغلی است، به نحوی که دانشجویان پس از فارغ‌ التحصیلی با سهولت بیشتری می ‌توانند از فرصت‌های استخدامی بهره‌ مند شوند. همچنین آن‌ها در طول دوران تحصیلشان نیز می‌توانند به مدت 20 ساعت در هفته کار کرده و علاوه بر پرداخت هزینه ‌های زندگی خود، مهارت‌های شغلی مفیدی کسب کنند.

 

مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت تحصیلی به آلمان عبارتند از:

 

  • پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماهه به همراه دو کپی
  • شناسنامه به همراه دو کپی
  • عکس رنگی پاسپورتی
  • فرم پرشده درخواست ویزا
  • نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه و یا کالج دولتی وابسته به دانشگاه
  • گواهی پایان دوره سه سال متوسطه به همراه ترجمه
  • گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی به همراه ترجمه
  • گواهی پایان دوره کارشناسی و یا کارشناسی ارشد به همراه ترجمه معتبر برای متقاضیان دوره کارشناسی ارشد و دکترا
  • مدارکی دال بر اثبات تمکن مالی
  • مدرک زبان آلمانی و مدرک زبان انگلیسی (برای تحصیل به زبان انگلیسی)
  • مدارک سوابق شغلی در صورت وجود
  • انگیزه نامه
  • رزومه کاری

 

 اگر ویزای تحصیلی خود را برای آلمان دریافت کنید و مدرک خود را تکمیل کنید، می توانید برای مدت محدودی در آلمان بمانید تا به دنبال کار بگردید. اگر بتوانید در این مدت شغل پیدا کنید، اجازه دارید در آلمان بمانید. گزارش‌ها حاکی از آن است که تا 54 درصد از دانشجویانی که مدرک خود را در آلمان به پایان می ‌رسانند، در آنجا می‌مانند و شغل پیدا می ‌کنند.

مهاجرت برای کارآفرینان

3-مهاجرت به آلمان برای کارآفرینان

اگر شما یک سرمایه گذار علاقه مند به کشور آلمان هستید، پس خوش شانس هستید. کارآفرینان و سرمایه گذارانی که در آلمان فرصت های اقتصادی ایجاد می کنند، اجازه مهاجرت به آلمان را دارند. سرمایه گذاری در آلمان یا توسعه یک فعالیت تجاری جدید برای بازار آلمان یک فرصت بزرگ تجاری بزرگ است. آلمان به سرمایه گذاران خارجی اجازه می ­دهد تا برای دریافت اجازه اقامت سه ساله درخواست دهند. سرمایه گذاران موظف هستند یا شرکت خود را تاسیس کنند یا مقدار قابل توجهی را در یک شرکت آلمانی سرمایه گذاری کنند.

حداقل میزان سرمایه جهت ثبت شرکت میزان 250 هزار یورو است. دارندگان ویزای سرمایه گذاری می ­توانند مجوز اقامت سه ساله را دریافت کنند که پس از موفقیت متقاضیان در کسب و کار، این اقامت می­تواند به دریافت اقامت دائم تبدیل شود. همسر و فرزندان زیر سن قانونی فرد سرمایه گذار نیز می‌توانند درخواست دریافت مجوز اقامت بدهند.

درخواست های اجازه اقامت به منظور سرمایه گذاری توسط اداره امور خارجه محلی و اتاق بازرگانی کشور آلمان مورد ارزیابی قرار می ­گیرند. متقاضیان باید نشان دهند كه فعالیت های تجاری پیشنهادی می ­تواند تأثیر اقتصادی مثبتی در کشور آلمان داشته و بودجه كسب و كار پیشنهادی ­شان قابل تامین است. برنامه های تجاری، مدارک سرمایه موجود، قراردادهای کاری مدیران با مشخصات حقوقی آنها، مدارک ثبت مشاغل و جزییات ثبت تجاری طرح باید ارائه شود.

پردازش یک درخواست بسته به سفارتخانه ها و کنسولگری هایی که درخواست ها به آنها ارسال می­ شود ، از سه تا چندین ماه زمان خواهد برد. لازم به ذکر است که اگرچه آلمان برنامه­ ای تحت عنوان تابعیت از طریق سرمایه گذاری(مثل سرمایه گذاری کانادا) ندارد، متقاضیان از طریق سرمایه گذاری در کشور آلمان می ­توانند پس از اقامت عادی و قانونی حداقل هشت سال در این کشور، تابعیت و پاسپورت معتبر آن را دریافت كنند.

 

برای دریافت ویزا باید موارد زیر را اثبات کنید:

 

1- سرمایه لازم برای سرمایه گذاری را دارید.

2- سرمایه گذاری شما به نفع اقتصاد آلمان خواهد بود که سرمایه گذاری شما در کشور مطالبه می شود.

اگر وضعیت خود را به عنوان یک کارآفرین در آلمان حفظ کنید، پس از سه سال اجازه تمدید نامحدود اجازه اقامت خود را نیز خواهید داشت. تمدید نامحدود اجازه اقامت به این معنی است که هر زمان که بخواهید می توانید وارد کشور شوید و از آن خارج شوید.

 

کارآفرینان از سراسر جهان ایده های خود را به بازار پر سود آلمان می آورند. با این حال، برای کارآفرینان توصیه می‌ شود که با وکلای مهاجرت تجاری که می‌ توانند بر برنامه‌ های کاربردی و طرح‌های تجاری آنها نظارت داشته باشند، همکاری کنند.

                                                                                        

4-مهاجرت به آلمان برای دیدارهای خانوادگی

مواردی وجود دارد که افراد بنا به دلایل مختلفی به آلمان مهاجرت می کنند اما مجبورند خانواده خود را در کشور خود ترک کنند. تمامی همسران و فرزندان زیر 16 سال می توانند برای پیوستن به همسر یا والدین خود برای مهاجرت به آلمان اقدام کنند.

برای واجد شرایط بودن برای مهاجرت مجدد به خانواده، همسران باید ثابت کنند که متاهل هستند و فرزندان باید گواهی تولد داشته باشند. برای کودکان زیر 16 سال، لازم نیست مهارت های زبان آلمانی داشته باشند، زیرا فرض بر این است که آنها می توانند آن را به سرعت یاد بگیرند. با این حال، برای کودکان بالای 16 سال، باید مدرک کافی دال بر مهارت زبان آلمانی و توانایی سازگاری و ادغام وجود داشته باشد.

در مورد همسران، آنها برای واجد شرایط بودن باید حداقل مدرک A1 آلمانی داشته باشند. اگر همسر قبلاً در آلمان می توانست کار کند، همین امر در مورد همسری که در حال پیوستن بود نیز صدق می کرد. ویزا برای همسران دارای شرایط یکسانی است.

 

 

5-مجوز اقامت یا اجازه اقامت دائم

اجازه اقامت دائم در آلمان را اجازه سکونت می نامند. مجوز تسویه حساب به کسانی داده می شود که حداقل به مدت پنج سال دارای مجوز اقامت استاندارد یا کارت آبی اتحادیه اروپا بوده و شرایط زبان خاصی را دارند.

مجوز اقامت آلمان زمانی که یکی از ویزاهای مهاجرت(ویزا شینگن) را دریافت کردید، اجازه اقامت نیز دریافت خواهید کرد. اجازه اقامت می تواند موقت و دائم باشد. اجازه اقامت موقت به اتباع خارجی اجازه می دهد تا برای مدت مشخصی در آلمان بمانند و سپس به کشور خود بازگردند. اجازه اقامت دائم به این معنی است که تبعه خارجی می تواند تا زمانی که بخواهد در آلمان بماند، می تواند هر زمان که بخواهد آلمان را ترک کرده و به کشور بازگردد. به طور کلی آلمان دارای دو اجازه اقامت موقت و یک اجازه اقامت دائم است.

مجوز اقامت استاندارد این نوع اجازه اقامت برای تمام مقاصد مهاجرتی که در بالا ذکر شد و برای اهداف دیگر مانند گذراندن دوره های آموزشی برای آلمانی های سابق که می خواهند به آلمان بازگردند و کسانی که به دلایل سیاسی و بشر دوستانه به آلمان می روند استفاده می شود. مجوز اقامت استاندارد برای مدتی معتبر است و قابل تمدید است.

مهاجرت از طریق ازدواج

6-مهاجرت به آلمان با ازدواج

یکی دیگر از روش هایی که اقامت آلمان را در پی دارد، ازدواج با یک تبعه آلمانی است. البته قوانین بسیار سختگیرانه ای در این باب وضع شده و در حال حاضر تنها افرادی می‌ توانند از این طریق اقامت آلمان را کسب کنند که بتوانند واقعی و حقیقی بودن ازدواج خود را ثابت کنند. در واقع اگر شخصی قصد ازدواج با یک تبعه آلمان و یا مقیم آلمان را داشته باشد باید مدارکی همچون( عکس های خانوادگی، سند ازدواج، گواهی تجرد و گواهی عدم سوء پیشینه) را به سفارت ارائه دهد.

شخص تبعه آلمان نیز باید ثابت کند از نظر مالی امکان تأمین همسر خود را در کشور آلمان خواهد داشت. یکی از شرایط خاص و ویژه این امر دریافت دستمزد برای تأمین معاش دو نفر شخص بالغ در کشور آلمان است. همچنین شخص تبعه آلمان نباید سابقه نقض قانون و سوء پیشینه ای در کشور آلمان داشته باشد. همچنین فرد ایرانی باید به مهارت زبان آلمانی حداقل در سطح ابتدایی و پایه داشته باشد.

از جمله قوانینی که امروزه از بروز هر گونه سوء استفاده از طریق ازدواج جلوگیری می‌ کند اعطای پاسپورت به همسر خارجی پس از گذراندن حداقل ۳ سال زندگی مشترک در آلمان است. اگر در طول این سه سال ازدواج به هر دلیلی نقض شود، امکان اخذ اقامت آلمان از فرد ایرانی سلب می ‌شود.

 

 

کارت آبی اتحادیه اروپا

کارت آبی اتحادیه اروپا برای آلمان به کارگران خارجی (که شهروند کشورهای اتحادیه اروپا نیستند) داده می شود که دارای مدارک بالایی هستند و می خواهند در آلمان کار کنند و این مهارت ها را به کار گیرند. مدارک بالا به این معنی است که فرد دارای مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد در هر رشته ای است. برای واجد شرایط بودن برای کارت آبی اتحادیه اروپا، باید قبلاً شغلی در آلمان پیدا کرده باشید و حداقل حقوق سالانه باید 56800 یورو باشد.

کارت آبی اتحادیه اروپا به دارندگان خود این حق را می دهد که به مدت چهار سال در آلمان بمانند، با امکان تغییر مجوز اقامت آنها به اقامتگاه دائم. برای واجد شرایط بودن برای اقامت دائم، فرد باید تسلط کافی به آلمانی داشته باشد، شرایط مالی خاصی را برآورده کند و بیش از 33 ماه در محل کار خود در آلمان کار کرده باشد که به مهارت های کسب شده با بالاترین مدارک نیاز دارد.

 

شرایط عمومی مهاجرت و اقامت دائم در آلمان

هر یک از روش‎های اقامت و مهاجرت به آلمان، از شرایط خاص خود برخوردار خواهد بود، اما شرایط عمومی که هر متقاضی برای مهاجرت به این کشور باید آن را مد نظر داشته باشد، عبارتند از:

  • شرایط سنی متقاضی: متقاضیان می‎بایست بین 18 تا 40 سال سن داشته باشند. (به غیر از سرمایه گذاران و مهاجرت از طریق ازدواج)
  • تسلط زبانی متقاضی: ارائه مدرک زبان گوته که با توجه به روش مهاجرتی منتخب خواهد بود، حداقل در سطح A1 و نهایتا سطح ) به غیر از سرمایه گذاران که نیاز به مدرک زبان نخواهند داشت).
  • تمکن مالی متقاضی: با توجه به روش مهاجرتی، متقاضی باید مبلغ 5000 تا 10236 یورو را در بانک‎های آلمان بلوکه کرده و همچنین دارای توانایی مالی برای زندگی در آلمان باشد( به غیر از سرمایه گذارن و مهاجرت از طریق ازدواج)
  • دریافت اقامت دائم آلمان: متقاضیان بعد از 5 سال به اقامت دائم دست خواهند یافت، البته به غیر از ویزا تحصیلی (مدت زمان اقامت دانشجویان در آلمان از طریق تحصیل، جزو سال‎های مورد نیاز برای اقامت دائم محسوب نخواهد شد.)
  • دریافت تابعیت آلمان: متقاضیان بعد از 8 سال می ‎توانند جهت درخواست تابعیت آلمان اقدام نمایند. اخذ تابعیت شامل ویزای تحصیلی نخواهد بود.

 

وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان

مقدمه ای بر وقت سفارت آلمان کشور آلمان یکی از مقاصد محبوب برای ایرانی هایی است که قصد مهاجرت دارند. شرایط کار ایده آل، اقتصاد

جاذبه های کشور کانادا

جاذبه های کشور کانادا

معرفی جاذبه های کشور کانادا اگر قصد سفر به کانادا را دارید؛ احتمالا بخواهید با جاذبه های کشور کانادا آشنا شوید. کشور کانادا جاذبه های

آشنایی با اوسبیلدینگ آلمان

آشنایی با اوسبیلدینگ آلمان

دوره اوسبیلدینگ آلمان چیست؟ شاید شما نیز مانند بسیاری از افراد برای اولین بار اسم دوره های اوسبیلدینگ آلمان به گوش تان می‌ خورد. در